Čak pet Stevie awardsa za A1 Hrvatska

15. rujna 2020.

Foto: Privredni

A1 Hrvatska nagrađena je zlatnim Stevie priznanjem za projekt predstavljanja aplikacije A1 Internet zaštita, i to u kategoriji Najbolje događanje u području društveno odgovornog poslovanja. Srebrni Stevie dodijeljen je za internu komunikaciju kompanije tijekom COVID-19 pandemije u posebnoj ovogodišnjoj kategoriji u kojoj se nagrađivao izniman trud kompanija i pojedinaca u internoj i eksternoj komunikaciji u vrijeme pandemije koronavirusom.

U spomenutoj kategoriji A1 Hrvatska nagrađena je i brončanom Stevie nagradom za eksternu komunikaciju. Osim toga, Stevie je dodijeljen i za najveća postignuća u domeni odgovornog, uzornog i poželjnog poslodavca - Stevie for Great Employers, gdje je također srebrom nagrađena interna komunikacija u vrijeme COVID-19 krize, a brončani Stevie dodijeljen za projekt digitalnog onboardinga u kategoriji Najinovativnija primjena tehnologije u području upravljanja ljudskim potencijalima.

"U segmentu društveno odgovornog poslovanja i interne komunikacije oduvijek smo bili prepoznati kao drugačiji, posebni, inovativni. Nagrade su samo dodatna potvrda, koja nas motivira da u tome ustrajemo, konstantno postavljamo pred sebe nove izazove te dižemo ljestvicu i sebi i na tržištu. Veseli me i to što smo globalno prepoznati kao leader po pitanju korištenja digitalnih tehnologija u upravljanju ljudskim resursima, a naša glavna nagrada će uvijek biti zadovoljstvo zaposlenika i to što smo jedan od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu" rekao je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska.

International Stevie Awards, poznatiji kao Stevies, jedna je od najprestižnijih poslovnih nagrada na globalnoj razini. Ove je godine više od 250 profesionalaca iz cijelog svijeta ocjenjivalo 3 800 nominiranih projekata iz raznih industrija iz čak 60 država diljem svijeta.

P.hr/I.G