Dan poduzetnika-posjetitelja po prvi puta u Zagrebu

22. studenoga 2019.

Foto: BMI

BNI Agram grupa (Business Network International) organizirat će u četvrtak, 28. studenog s početkom u 8 sati u Hotelu International u Zagrebu prvi ovogodišnji Dan poduzetnika-posjetitelja.  BNI je najveća svjetska organizacija za poslovno umrežavanje koja broji više od 260 tisuća poduzetnika članova, u cilj ovog događanja je pomoći poduzetnicima putem preporuka drugih uspješnih poduzetnika u rastu i razvoju njihova poslovanja.  

Poduzetnici grupe BNI Agram ovim putem pozivaju sve zainteresirane poduzetnike i one koji to tek planiraju postati da se kroz umrežavanje povežu s postojećim članovima BNI Agram grupe i ostalim poduzetnicima gostima, predstave svoje poduzeće i na taj način generiraju nove poslovne prilike.

U prošloj godini putem preporuka poduzetnici okupljeni u 9150 BNI grupa u svijetu uprihodili su 16 milijardi dolara. U Hrvatskoj je BNI prisutan od 2013. godine, a članovi BNI Zagreb EAST okupljeni su u grupama BNI Agram, BNI Merdijan, BNI Izvor, BNI Serbus i BNI Fokus. Temeljno načelo BNI-a je Givers Gain, odnosno; tko daje – dobiva.

P.hr/K.S.