Deloitte najbolji porezni savjetnik u regiji

11. lipnja 2019.

Foto: Pixabay

Na 15. dodjeli europskih nagrada časopisa International Tax Review u Londonu, Deloitte je proglašen poreznim savjetnikom godine u srednjoj i istočnoj Europi. 

Deloitte je vodeći porezni savjetnik na tržištu, što i dokazuje nagrada kojom nam je priznanje odao International Tax Review, kaže Dražen Nimčević, partner i voditelj Deloitteovog odjela za porezno savjetovanje u Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini. "Ova nagrada rezultat je kvalitetnog rada naših stručnjaka, naše proaktivnosti te prilagođavanja potrebama klijenata. Upravo ona pokazuje da je Deloitte prvi izbor za klijente. Razvoj naših stručnjaka, njihovih kapaciteta i predanosti omogućuje nam ponudu vrhunskih usluga koje naši klijenti trebaju kako bi ostvarili svoje poslovne ciljeve".

Europske nagrade za najbolje porezne savjetnike dodjeljuju se već 15 godina društvima koja su provela napredne porezne projekte i čijim su uslugama klijenti zadovoljni.

"Članovi Deloitteove mreže ponosni su na ovu prestižnu nagradu. To je ujedno i priznanje timovima stručnjaka iz svake zemlje za njihov inovativan rad, raspon usluga i kvalitetu Deloitteove mreže u Europi. Posebne čestitke zaslužuju naši zaposlenici za istinski trud koji ulažu u uspješnost tvrtke", kaže Nimčević.

P.hr/K. Sočković