Digital Takeover dovodi u Zagreb suosnivača Netflixa

21. studenoga 2019.

Foto: Digital Takeover

Digital Takeover 2020 na Zagrebačkom velesajmu 13. ožujka dovodi Marca Randolpha, suosnivača jednog od najvećih globalnih streaming-servisa Netflix koji danas broji više od 150 milijuna pretplatnika širom svijeta. Randolph je trenutačno jedan od najvećih svjetskih financijskih i tehnoloških genija koji je pridonio promjeni načina na koji svijet konzumira medije, a njegovo predavanje na Digital Takeoveru nezaobilazan je događaj za sve one koji žele čuti konkretne primjere kako kompanije, male i velike, mogu učinkovito stvoriti atmosferu koja potiče inovacije, baš poput Netflixa.

Iako je najpoznatiji po pokretanju Netflixa, Randolphova karijera poduzetnika traje više od četiri desetljeća u kojoj je osnovao ili suosnovao više od nekoliko uspješnih startupa, uložio je u brojne uspješne tehnološke poduhvate i mentorirao stotine poduzetnika u usponu, uključujući suosnivače tvrtke Looker Data koja je nedavno prodana Googleu za 2,6 milijardi dolara. Randolph je ujedno trenutačno jedan od najtraženijih svjetskih govornika iz sfere biznisa.
A koliko je Digital Takeover, evoluirajući na novu razinu, postao moćan dokazuje i činjenica da je Randolphu ovo ne samo prvi dolazak u Zagreb već i u ovaj dio Europe. Predavanje koje će održati u Zagrebu velik je događaj ne samo za Digital Takeover već za cijelu Hrvatsku i zemlje koje je okružuju. Zato je nesporno da će ovaj najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit i expo u ožujku okupiti najveće kompanije u Hrvatskoj i šire, vodeće domaće i regionalne donositelje odluka te stručnjake iz područja financija, telekomunikacija, poduzetništva, automobilske industrije, medija i marketinga, ali i brojne državnike. Marc Randolph jedan je od stručnjaka koji stoje iza poslovnog uspjeha Netflixa čija vrijednost danas premašuje više od 123 milijarde dolara, a njegovo predavanje pružit će ekskluzivan pristup u njegovo nesumnjivo veliko znanje i dugogodišnje iskustvo iz poslovnog svijeta.

Novi koncept Digital Takeovera sljedeće godine u tematici nadilazi granice digitalne komunikacije i ulazi u širu sferu inovacija i transformacije u segmentu menadžmenta, tehnoloških infrastruktura, ljudskih resursa, marketinga, poslovnih organizacija i još mnogo toga. Uz Marca Randolpha na summitu će u više od deset sati bogatog programa sudjelovati više od 30 stručnjaka. Na novoj lokaciji Zagrebačkog velesajma, na više od 7.000 metara četvornih, imat ćete priliku čuti inspirativne govore i biti u društvu više od 1.500 stručnjaka iz različitih industrija te putem aktivnog networkinga čuti najbolje poslovne prakse, stvoriti kvalitetne poslovne odnose i prilike u sjajnoj klimi Digital Takeovera, mjesta na kojemu u jednom danu spajamo inovaciju i transformaciju.

P.hr/K.S.