Falkensteiner apartmani najbolji u Hrvatskoj

10. lipnja 2019.

Foto: Falkensteiner Premium Apartments Senia

World Travel Awards službeno je predstavio Falkensteiner Premium Apartments Senia kao ovogodišnjeg dobitnika ugledne međunarodne nagrade u kategoriji najboljih apartmana u Hrvatskoj. Jedinstven koncept Premium Living Falkensteiner svakako je utjecao na osvajanje nagrade. Riječ je o vrlo poželjnom aspektu ekološke održivosti u zelenom resortu Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, gdje se apartmani nalaze, ali i o visokokvalitetnoj usluzi.

Senia Apartments idealni su za jedinstveno iskustvo godišnjeg odmora u intimnoj atmosferi interijera visoke estetike i udobnosti. Uz to, prirodno okruženje mediteranskog šarma i mogućnost brojnih aktivnosti za ljubitelje aktivnog odmora te vrhunska gastronomija čine ga posebnim i neodoljivim gostima. Ono što posebno oduševljava posjetitelje, ali i ocjenjivački sud jest mogućnost korištenja infrastrukture naselja Punta Skala. To uključuje i usluge s pet zvjezdica u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i obiteljskom hotelu Diadora s četiri zvjezdice Superior.

World Travel Awards održava se već 26 godina, a nagradu proglašavaj stručnjaci za putovanja i turizam iz cijelog svijeta. Nagrada je dodijeljena na najprestižnijoj turističkoj manifestaciji u Europi World Travel Awards Europe, koja okuplja vodeće uglednike iz sfere turizma.

P.hr/J.V.