HOW - Festival hotelskih operacija okuplja stručnjake iz hotelijerstva

11. lipnja 2019.

Foto: HOW Festival

Jedini festival u Europi posvećen hotelskim operacijama Hotel Operations Weekend - HOW Festival ove će godine od 16. do 18. listopada okupiti brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva te povezanih industrija, a prva potvrđena imena koja dolaze na festival su Mireille Jakobsen, Robert Kimpton i Luc Gesvert. Ovim festivalom, koji se u posljednje dvije godine pozicionirao kao najveća hotelska konferencija u regiji, predstavit će se međunarodni trendovi u hotelskim operacijama i primjeri dobre prakse, olakšati implementacija novih proizvoda, ali i povezati svi posjetitelji i stručnjaci iz industrije.

Među brojnim ovogodišnjim panelima ističe se Going green: Kako možemo sudjelovati u spašavanju planeta, a u isto vrijeme dodati vrijednost našim gostima, na kojem će Mireille Jakobsen i Robert Kimpton otkriti s kojim su se sve izazovima susreli u svom poslu. Jakobsen je direktorica održivog poslovanja tvrtke BC Hospitality Group i neumorna zagovornica održivih rješenja s dugogodišnjim iskustvom u provedbi CRS strategija u hotelskoj i MICE industriji, a Kimpton je član globalnoga hotelskog tima u Schneider Electricu, odgovoran za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije u organizaciji, čija su velika strast održivost i upravljanje energijom u hotelijerstvu.

Mireille Jakobsen

Uz njih, Luc Gesvert, potpredsjednik za prodaju, distribuciju, prihode, loyalty i marketing Accor grupe za istočnu Europu, Rusiju i zemlje CIS-a, održat će prezentaciju Iskustvo gosta, lojalnost, personalizacija, na kojoj će podijeliti svoje bogato iskustvo iz područja hotelijerstva, ali i uputiti na izazove s kojima se susreće u svom radu. Današnji putnici traže drukčiji odnos spram sebe kao klijenata te iako se čini da se hotelsko poslovanje uvelike mijenja, neke industrije, poput retaila, mnogo su dalje dogurale u poznavanju svojih kupaca. Svoja stajališta o ovoj i drugim temama Gesvert će otkriti u intervjuu, odmah nakon prezentacije.

Luc Gesvert

Rane prijave za Hotel Operations Weekend Festival još uvijek su otvorene i traju do 16. lipnja, a sudionike uz zanimljive panel-rasprave te radionice i ove godine očekuju team building i veliki party.

P.hr/J. Vrdoljak