Hrvatskom Telekomu Microsoftovo priznanje za partnera godine u RH

10. lipnja 2019.

Saša Kramar/HT

Hrvatski Telekom proglašen je Microsoftovim partnerom za 2019. godinu u Hrvatskoj. Kompanija je prepoznata među najboljim globalnim partnerima Microsofta za izvrsnost u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovoj tehnologiji.

Nagrade su dodijeljene u nekoliko kategorija, a pobjednici su izabrani među više od 2.900 sudionika iz 115 zemalja svijeta. Hrvatski Telekom prepoznat je po pružanju izvanrednih rješenja i usluga te izvrsnom angažmanu podružnica u Hrvatskoj.

Suradnja dviju kompanija traje već niz godina. Tijekom te suradnje Hrvatski Telekom proširivao je svoj portfelj uslugama i alatima Microsofta poput Officea 365 i ponude Microsoft 365, koje korisnicima omogućuju brojne prednosti u poslovanju (brža i lakša komunikacija među timovima, učinkovitija organizacija poslovanja, smanjenje troškova i veća konkurentnost na tržištu), a u svakom trenutku korisnici se mogu osloniti i na kvalitetnu podršku.

"Sve tvrtke u Hrvatskoj, bez obzira na veličinu, mogu imati koristi od ove suradnje. Naročito danas kad je digitalizacija poslovanja imperativ. Hrvatski Telekom i Combis svojim uslugama čine sve prednosti digitalizacije vrlo dostupnima, a time im pomaže da budu uspješnije u svom poslovanju u Hrvatskoj i svijetu. Ovo je priznanje velika pohvala za cijeli naš tim, ali i snažan poticaj da našu suradnju razvijamo i dalje", rekao je Saša Kramar, član Uprave Hrvatskog Telekoma i glavni operativni direktor za poslovne korisnike.

Suradnju kompanija nastavlja se pružanjem visokostandardiziranih usluga digitalne transformacije putem platforme Microsoft Azure, Dynamics 365 i Office 365.

Nagrade Microsofta za partnera godine dodjeljuju se partnerima na državnoj razini koji su pokazali poslovnu izvrsnost u pružanju Microsoftovih rješenja za više kupaca u proteklih godinu dana. 

"Microsoftove godišnje nagrade prepoznaju partnere koji pokazuju izvrsnost u inovacijama i primjeni korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovoj tehnologiji. Finalisti i pobjednici odabrani su iz više od 2.900 nominacija iz 115 zemalja diljem svijeta, a kriteriji izbora su: predanost klijentu, utjecaj vlastitih rješenja na tržište te primjerena uporaba Microsoftovih tehnologija. Stoga, iskreno čestitam Hrvatskom Telekomu na ovom važnom priznanju doprinosa kompanije. Iznimno nam je drago vidjeti uspjeh koji dolazi kao rezultat vizije i poslovnog modela koji doista transformiraju tržište. Radujemo se nastavku uspješnog partnerstva i u budućim projektima", rekla je Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska.

P.hr/I.B.