Na Velesajmu Interliber, Reeboot Infogamer i Inova

7. studenoga 2019.

Foto: Infogamer

U studenom se na Zagrebačkom velesajmu tradicionalno okupljaju deseci tisuća posjetitelja koji žele među prvima doznati novosti iz svijeta književnosti, videoigara i inovacija. 

U šest dana bit će mnogo zanimljivih promocija novih naslova, uživanja u novim videoigrama i upoznavanja s posljednjim tehnološkim trendovima na dosad najvećemu izložbenom prostoru, uz brojne nove izlagače. 

Interliber, najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i središnje mjesto za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja, svoja će vrata otvoriti po 42. put. Ovogodišnja je novost izdvojena tema s naslovom Znanje i učenje, a njen je cilj pružiti ponudu za sve faze životnog obrazovanja te odgovoriti na sva pitanja u vezi s preporukama i počecima obrazovanja. Ulaz na Interliber je besplatan.

interliber

Posjetitelji jednog od najvećih gejming sajmova na svijetu Reboot Infogamera moći će isprobati sve najnovije igre na više od 900 igraćih jedinica i desecima VR uređaja te vidjeti predstavljanje najnovijih gejming hardvera i gadgeta kompanija.

Inova je druga najveća europska izložba inovacija te druga najstarija izložba inovacija na svijetu. Na ovoj tradicionalnoj izložbi inovatori iz Hrvatske, ali i svih dijelova svijeta okupljaju se kako bi predstavili svoje ideje i inovacije.

inova

P.hr/K.S.