Infobip i Span sklopili partnerstvo s ciljem brže digitalne transformacije

14. rujna 2020.

Foto: Shutterstock

Vodnjanska IT tvrtka i isporučitelj vlastite globalne cloud komunikacijske platforme Infobip, sklopila je partnerstva sa Spanom, IT kompanijom koja pruža stručne usluge i tehničku podršku poslovnim korisnicima i organizacijama širom svijeta te unaprjeđuje postojeće informacijske sustave inovativnim tehnološkim rješenjima.

"Danas ne postoji organizacija koja ne ide prema digitalnoj transformaciji. Upravo zato vjerujemo da bi tehnološke tvrtke trebale ujediniti snage i stručnost kako bi klijentima isporučile najbolja komunikacijska rješenja i ubrzale im poslovne promjene. Pametan, personaliziran i 'omnichannel' pristup putem brojnih komunikacijskih kanala znatno poboljšava svim tvrtkama iskustvo njihovih korisnika. Uzbuđeni smo što smo udružili snage s IT stručnjacima iz Spana kako bismo to postigli", rekao je Aleksandar Daic iz Infobipa.

span-infobip-partner Foto: Span

Partnerstvo će omogućiti Spanu izgrađivanje vrhunskoga povezanog iskustva za svoje klijente u svim fazama njihova putovanja cjelokupnim Infobipovim portfeljem proizvoda koji pridonosi unaprjeđenju customer engagementa, odnosno korisničke uključenosti te iskustva – Moments, Conversations i Answers.

"Komunikacija na više kanala istodobno više nije samo nešto što 'bi bilo lijepo imati', već je postala nužnost, pogotovo kada govorimo o promicanju lojalnosti brendu. Cjelokupni portfelj Infobipovih rješenja omogućuje nam isporuku poruka na najširem rasponu kanala koji stoje na raspolaganju današnjim modernim potrošačima, zbog čega nam je posebno drago što smo udružili snage kako bismo krajnjim korisnicima osigurali najbolje moguće digitalno iskustvo", istaknula je Mihaela Trbojević iz Spana.

Spanovim se poslovnim uslugama i rješenjima kibernetičke sigurnosti, cloud uslugama, upravljanjem identitetima i rješenjima za upravljanje odnosima s klijentima za velike organizacije koriste neke od najvećih svjetskih tvrtki, a od sada, zahvaljujući cjelokupnom Infobipovu portfelju SaaS rješenja, u ponudi imati sveobuhvatnu komunikacijsku platformu putem svih raspoloživih kanala.

To znači da globalni brendovi mogu objediniti sve podatke o svojim korisnicima u jedinstvenoj platformi i komunicirati s njima većim brojem kanala, uključujući i e-poštu i SMS. Partnerstvo će omogućiti Spanu i Infobipu dodatno ubrzavanje digitalne transformacije kod postojećih i novih klijenata.

 

 

P.hr/I.G.