Manufaktura zdrave kozmetike sprema se za strana tržišta

8. rujna 2019.

Melli Aromatica nastala je kao mala kućna radinost u Samoboru prije osam godina, a u međuvremenu se pretvorila u mirisnu radionicu šireći asortiman zbog sve većeg broja ljubitelja prirodnih proizvoda koji se izrađuju s mnogo ljubavi i pažnje.

Paletu proizvoda Melli čine svijeće od sojinog voska, koji se dobiva iz obnovljivih biljnih izvora, upotpunjene mirisom eteričnih ulja, soli za kupanje u mini i maksi izdanju, bombice za kupanje, melemi za usne, pilinzi za tijelo od šećera, vrećice punjene lavandom, sapuni od gline i personalizirani unikatni sapuni na koje se vodotopivim papirom i decupage tehnikom mogu preslikati ideje i stvoriti unikatni pokloni za vjenčanja, krštenja, rođendane, blagdane, apartmane ili tvrtku.

U ponudi se nalaze i organski sapuni s bijelom glinom namijenjeni za suhu i osjetljivu kožu te sapuni sa zelenom glinom namijenjeni za masnu i problematičnu kožu. Za potrebe izrade proizvoda Melli koriste se hladno prešani sastojci, eterična ulja raznih mirisa, makadamija ulje, glicerinska baza za sapune i, naravno, vrijedne ruke koje stvaraju mala mirisna čuda. Svi navedeni proizvodi testirani su kako bi imali potvrdu da su ispravni za upotrebu, a paletu proizvoda uvijek mijenjaju i šire. Uskoro ih čeka ozbiljan poslovni iskorak

Krešimir Sočković