Aminess nagradio zaposlenike za uspješno odrađen prvi dio sezone

14. kolovoza 2019.

Foto: Aminess
Turistička kompanija Aminess svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u vrijednosti od 500 kuna za uspješno odrađen prvi dio aktualne turističke sezone. Nagradu, koja će biti isplaćena u kolovozu s plaćom za srpanj, dobit će svi djelatnici koji su zaposleni zaključno do datuma 15. srpnja 2019. uključujući zaposlene na određeno i neodređeno vrijeme, učenike i studente.
 
Aminess u hotelima i kampovima u Novigradu te u hotelima u Orebiću i na Korčuli u visokoj sezoni zapošljava 650 djelatnika. Kako navode u priopćenju, uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, zaposlenicima nude smještaj i tople obroke te kontinuirano ulažu u poboljšanje uvjeta svih svojih zaposlenika i nude brojne prilike za napredovanje u karijeri. Bez obzira na status radnog odnosa, svima omogućuju širok izbor edukacija i programa usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja tima, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja.
 
Aminess je ove godine pokrenuo i projekt Aminess Gourmet Lab. čiji je cilj, pod vodstvom chefa Davida Skoke, educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove gourmet-tima. 
 
Uz to, osmislili su projekt Aminess Ideja koji zaposlenicima pruža priliku da izraze svoje mišljenje i daju prijedloge kojima bi se poboljšao rad i odnos s gostima unutar kompanije. "Cilj je zajedničkim snagama doći do još boljih rezultata, a zaposlenici s najboljim idejama za svoj će doprinos ostvariti i novčanu nagradu", navode.
 
Kako bi zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurali još kvalitetniji smještaj, kompanija je započela i izgradnju prvog hotela za zaposlenike u Novigradu koji će se prostirati na 2.500 četvornih metara, a bit će spreman u 2020. godini.
 
U ovu turističku kompaniju iz godine u godinu vraća se velika većina sezonskih zaposlenika, a visoku razinu kvalitete uvjeta rada potvrđuje i certifikat Poslodavac partner koji dodjeljuje tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području ljudskih resursa i potragu za kadrovima Selectio, čiji je Aminess nositelj od 2017. godine.
P.hr/I.B.

Tags