Nova mobilna aplikacija za klijente Wiener osiguranja

29. srpnja 2020.

Foto: Wiener osiguranje

Lansirana je nova aplikacija za klijente Wiener osiguranja VIG pod nazivom Moj Wiener čiji glavni cilj je unaprijediti korisničko iskustvo te klijentima omogućiti pregled svih važnih informacija na jednom mjestu. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti na iOS i Google Play storeu.

Nova aplikacija Moj Wiener nudi klijentima različite mogućnosti te jednostavan pregled svih važnih informacija od liste aktivnih i neaktivnih polica u posljednjih godinu dana, pregleda iskaznica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do primanja promotivnih poruka i obavijesti o isteku polica. Kroz aplikaciju je moguće ugovoriti dopunsko zdravstveno ili putno zdravstveno osiguranje te rezervirati termin sistematskih pregleda za korisnike dodatnog zdravstvenog osiguranja. Na jednostavan način moguće je prijaviti štetu po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja, odnosno refundaciju troškova.

Osim toga, u aplikaciji, na čijem je razvoju radila tvrtka Undabot, se nalaze svi telefonski brojevi Wiener asistencija.

„Kvaliteta korisničkog iskustva izuzetno nam je važna kao i komunikacija s klijentima, upravo zato intenzivno radimo na digitalnoj transformaciji s ciljem unaprjeđivanja usluga i proizvoda. Mobilna aplikacija za klijente još je jedan veliki korak u procesu digitalizacije poslovanja u Wieneru, kao i modernizacije podrške našim klijentima“, izjavila je predsjednica Uprave Wiener osiguranja Jasminka Horvat Martinović.

P.hr/I.B.