Novi direktor Schneider Electrica za regiju

24. veljače 2020.

Arthur Vašarević, foto: Schneider Electric

Dosadašnji direktor prodaje u Schneider Electricu Arthur Vašarević preuzeo je funkciju generalnog direktora te kompanije za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. Prije svog dolaska u Schneider Electric vodio je veće timove ljudi te upravljao velikim projektima poput optimizacije i restrukturiranja prodaje, opskrbnog lanca i distribucije u tvrtkama poput PIK Vrbovca i Jamnice. Svoju profesionalnu karijeru započeo je u farmaceutskoj industriji, a nastavio je graditi kao analitičar s fokusom na prodaju i logistiku te je prošao sve faze profesionalnog razvoja.

"U proteklih nešto više od godinu dana, koliko sam dio tima Schneider Electrica, upoznao sam ne samo sustav nego i ljude čija me timska energija motivira da nastavimo zajedno nadograđivati postojeće i ostvarivati nove poslovne uspjehe, pružajući pritom vrhunska rješenja i uslugu našim partnerima", istaknuo je Arthur Vašarević, koji će pored funkcije generalnog direktora preuzeti i funkciju glavnog tajnika Francusko-hrvatske trgovinske i industrijske komore. 

Dosadašnji glavni direkor Ivan Paić preuzima globalnu poziciju potpredsjednika za projektno poslovanje u sektoru energetike s posebnim naglaskom na opremu i transformatore, sa sjedištem u Dubaiju.

Ivan Paić Ivan Paić, foto: Schneider Electric

"Bila mi je iznimna čast voditi Schneider Electric u protekle gotovo tri godine, i to u jednom uzbudljivom vremenu kada se u našoj regiji ubrzano počelo razmišljati o digitalnoj transformaciji. Vjerujem kako smo svojim rješenjima i ekspertizom potvrdili poziciju kompanije koja predvodi digitalnu transformaciju u upravljanju energijom i automatizaciji, a to potvrđuju i brojni infrastrukturni projekti u segmentima energetske distribucije, industrije, komercijalnog zgradarstva i IT-ja putem kojih smo implementirali svoja EcoStruxure rješenja", istaknuo je Ivan Paić te dodao kako je iznimno ponosan i na tim koji je vodio. 

 

P.hr/I.G.