Tomić & Co otvorio prodajno-servisni centar u Zadru

10. lipnja 2019.

Foto: Tomić & Co.

U Zadru je otvorena sedma poslovnica tvrtke Tomić & Co. u Hrvatskoj. Riječ je o drugome najvećem prodajno-servisnom centru u zemlji, generalnom zastupniku za BMW i Mini modele, koji ima površinu od čak 2200 četvornih metara.

Zadarska županija oduvijek je bila poznata po velikom broju ljubitelja luksuznih automobila, a i za BMW-ove motorkotače oduvijek je vladao značajan interes. Sada će svi zainteresirani uživo moći pogledati najnovije atraktivne modele BMW, Mini i BMW Motorrad. Pojedini primjerci već su pronašli svoje vlasnike u prvim danima otvorenja, najavljenog još tijekom rođendanskog slavlja tvrtke Tomić & Co. povodom četvrt stoljeća generalnog zastupstva za BMW vozila.

Tomić & Co., uz Zadar, prisutan je u svim regionalnim središtima diljem zemlje: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Osijeku. Poslovnih aktivnosti svakim je danom sve više te pokrivaju cjelokupan segment poslovanja: prodaju i postprodaju novih i diplomatskih automobila te usluge financiranja i osiguranja za BMW i Mini vozila.

Šesti grad u Hrvatskoj u kojem je otvoren Tomić & Co. prodajno-servisni centar samo još jednom potvrđuje odlučne planove kompanije za daljnji razvoj, u kojem pokazuju inovativnost i spremnost na izazove budućnosti baš kao što to neprestano čine proteklih više od 25 godina.

 

P.hr