S faksa na posao za plaću od 7.000 kuna

27. veljače 2020.

Foto: Arbona

Digitalna agencija Arbona,  koja se specijalizirala za razne oblike internet marketinga, sa uredima u Varaždinu, Zagrebu i Rijeci, odlučila je da će minimalna neto primanja njihovih zaposlenih biti 7.000 kuna neto, i to bili oni početnici ili s iskustvom, uz brojne druge benefite.

"Želja nam je da se omogući mladima u Hrvatskoj kvalitetan profesionalni razvoj i pristojni uvjeti za život. Vjerujemo da će oni koji sada završavaju fakultet i ostanu u Hrvatskoj imati kvalitetnije životne uvjete i bolje prilike u razdoblju od 5 godina od onih koji idu u inozemstvo, bez obzira na određene trenutne izazove",​ ​rekao je je jedan od direktora i vlasnika Arbone Dario Horvat, dok njegov kolega Sandro​ Lazarić ističe kako su time željeli omogućiti mladim ljudim dobre uvjete u Hrvatskoj kako ne bi imali potrebu odlaska van države.

Arbona, foto2  Foto: Arbona

"Naša najveća vrijednost su zaposlenici i partneri. Sretni zaposlenici puno bolje ostvaruju osobne ciljeve i ciljeve tvrtke​. Želja nam je partnerima omogućiti kontinuirano kvalitetnu uslugu, a to možemo dati samo uz stručne i zadovoljne zaposlenike, ​rekao je Lazarić ​i dodao kako kontinuirano rade na edukaciji mladih, a kroz strateško​ partnerstvo s Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu omogućuju studentima da se već tijekom studiranja upoznaju s realnim sektorom.

P.hr/I.Grgić