Supetar dobio boutique kamp

1. srpnja 2020.

Foto: Boutique Camping Bunja.

U uvali Babin Laz nadomak Supetra otvoren je Boutique Camping Bunja. Kamp ima 14 modernih mobilnih kućica i 32 prostrane parcele za kampere i šatore, od kojih se najveće, luksuzne prostiru od 70 do 130 četvornih metara.

Supetar tako od ove sezone ima mali boutique kamp s četiri zvjezdice. Osim beach bara, masaže na plaži, grijanog slatkovodnog bazena, u ponudi su dječje igralište, najam bicikla, kajaka... Investicija je vrijedna dva milijuna eura.

„Kampiranje je savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora, pa ne sumnjamo da će Boutique Camping Bunja i u ovim izazovnim vremenima dobiti svoje goste, zaljubljenike u naš otok. Uz veliki izbor iznimno kvalitetnog privatnog i hotelskog smještaja, u kojem mogu uživati obitelji s djecom, ali i parovi koji će odabrati adults only hotele, te atraktivnih ruralnih vila u okolici mjesta, Supetar trenutno ima dva kampa – Bunju i Waterman Beach Village, s ukupno 124 kamping mjesta i 57 mobilnih kućica, u kojima može boraviti 462 gosta", istaknuo je Ivan Cvitanić, direktor Turističke zajednice grada Supetra.

Kampiranje posljednjih godina doživljava pravi turistički boom, kako globalno, tako i lokalno, a idealan je oblik odmora za sve one koji traže osamu u suživotu s prirodom.

P.hr/ J.V.