Telekom bankarstvo bez odlaska u banku

6. rujna 2019.

Jednostavno, brzo i sigurno putem mobilne aplikacije koja uključuje široku paletu bankarskih proizvoda i usluga, to je Telekom Bankarstvo, cjelovita usluga mobilnog bankarstva u koji su zajedno zakoračili Zagrebačka banka i Hrvatski Telekom.

Korisnici Telekom Bankarstva uz standardnu paletu bankarskih usluga na raspolaganju je i IziPay, uslugu koja im omogućava potpuno sigurno slanje novca klikom na kontakt iz imenika. IziPay omogućuje da pošaljete novac drugoj osobi, neovisno o tome u kojoj banci u Hrvatskoj ima račun, pri čemu ne morate znati njezin IBAN ili pak banku.

Zanimljivo je kako ovo nije prvi slučaj Deutsche Telekoma, većinskog vlasnika Hrvatskog telekoma, da je ušao u svijet bankarstva. Tako je prije nekoliko godina  T-Mobile je u Poljskoj pokrenuo bankarsku uslugu u suradnji s poljskom bankom Alior koja im je dala potrebno bankarsko znanje i platformu, dok je telekom osigurao svoj dobro poznati T-Mobile brend, korisničku bazu i naplatu kroz telekom račun. A ta se suradnja pokazala su iznimno uspješnom

Ilijana Grgić