Tommy u Malinskoj otvorio hipermarket

12. kolovoza 2019.

Foto: Tommy

Trgovački lanac Tommy nastavio je ulaganja i daljnu ekspanziju prodajne mreže u Primorsko – goranskoj županiji. U subotu je otvorio novi hipermarket u Malinskoj na otoku Krku, u kojem je zaposelno 30 ljudi.

Hipermarket Tommy Malinska je deveto prodajno mjesto u Primorsko-goranskoj županiji, a realizacija investicijskih planova tvrtke se nastavlja i dalje s ciljem jače prisutnosti u pojedinim regijama i povećanja tržišnog udjela Tommyja na nacionalnom tržištu. Površina korisnog prostora je preko 2.000 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu hipermarketa standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti odjele svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, ribarnice i pekarsko-slastičarskih proizvoda, sa dnevnom ponudom svježih proizvoda, pretežito nabavljenih od domaćih hrvatskih proizvođača.

Prigodom otvaranja hipermarketa Tommy je lokalnoj samoupravi donirao 20.000 kuna, kako bi i na taj način potpomogli društveno korisne aktivnosti Općine Malinska. 

 

P.hr/J.V.