Valamar uveo uslugu smještaja od minimalno mjesec dana

23. listopada 2020.

Foto: Valamar

Valamar je od ove godine u svoju ponudu uvrstio uslugu najma smještaja za dulji boravak od minimalno mjesec dana koja vrijedi za razdoblje od 30. rujna do 31. ožujka. Ova ponuda duljeg boravka može se iskoristiti u dva Valamarova kamping ljetovališta koja su otvorena čitavu godinu - Istra Premium Camping Resort 5* u destinaciji Poreč i Ježevac Premium Camping Resort 4* na otoku Krku.

Usluga najma mobilnih kućica za dulji boravak u Valamarovim kamping ljetovalištima idealna je za sve goste koji žele promijeniti trenutnu lokaciju svojih ureda i sebi ili svojim zaposlenicima omogućiti rad u prirodi s brzom internet vezom, ali i za one goste i obitelji s djecom koji se žele odmoriti i privremeno svoj dom zamijeniti onim u prirodi.

„Dulji boravak u Valamarovim kamping ljetovalištima je idealan ne samo za goste koji se žele odmoriti već i za kompanije koje svojim zaposlenicima žele pružiti mogućnost premještanja ureda i boravak u prirodi uz more tijekom ove jeseni i zime. Kad uz sve usluge i pogodnosti koje osiguravamo gostima dodamo i odličnu cijenu paketa smještaja koja kreće već od 450 eura mjesečno, vjerujemo da će gosti prepoznati odličnu priliku za dugoročni boravak na moru. O ovome trendu govore i tzv. digitalni nomadi koji promoviraju novi način rada i življenja, a mi uz njih pozivamo i sve one koji jednostavno žele promijeniti svoje mjesto boravka na neko vrijeme da dođu u Istru i na otok Krk te kvalitetno i opuštajuće iskoriste nadolazeće mjesece“, izjavio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru.

Sve koji se odluče na dulji boravak u Istra Premium Camping Resortu očekuju moderno uređene mobilne kućice tik do mora. U paketu usluga gosti ovog kampa će moći koristiti besplatnu uslugu prijevoza i korištenje sauna, unutarnjeg bazena i teretane u obližnjem Valamar Diamant Hotel & Residence.

 

P.hr