Valamarovi hoteli dobitnici prestižnih nagrada

10. lipnja 2019.

Foto:Valamar

Hoteli najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviera i ove su godine dobitnici najprestižnijih globalnih turističkih priznanja. Čak četiri Valamarova hotela u tri destinacije osvojila su najprestižniju turističku nagradu na svijetu – World Travel Awards. Svečana dodjela održala se u portugalskoj Madeiri gdje su predstavnici Valamara primili nagrade.

Sedmu godinu zaredom status jednog od najboljih potvrdio je porečki hotel Valamar Riviera kategoriziran sa četiri zvjezdice, koji je osvojio nagradu najboljega hrvatskog boutique-hotela, dok je rabački Valamar Collection Girandella Resort 4*/5* treći put zaredom dobio priznanje kao vodeći hrvatski resort.

"Kada prestižnu svjetsku nagradu osvojite sedmi put zaredom, onda to zaista potvrđuje da radite dobar posao i da idete u pravom smjeru. Mi u Valamaru kontinuirano radimo na podizanju kvalitete i standarda naših usluga jer želimo da se naši gosti osjećaju ugodno te da im pružimo raznolik sadržaj u svim našim destinacijama. No, bez zaposlenika, koji su čvrsti temelj naše kompanije, ne bismo bili tu gdje jesmo i ne bismo osvajali ovakve nagrade", izjavio je direktor hotela Valamar Riviera Marko Miš.

„Iznimna nam je čast što je struka iz cijelog svijeta već treću godinu zaredom prepoznala naše višegodišnje ulaganje u kvalitetu usluga koje pružamo našim gostima u destinaciji. Ova nam je nagrada još jedan dodatni poticaj za buduće uspjehe, a za nju je zaslužan cijeli Valamarov tim", poručila je Karmela Višković, direktorica Valamar Collection Girandella Resorta.
U Dubrovnik ove godine odlaze dva velika priznanja: hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* šesti je put uzastopno proglašen vodećim hrvatskim poslovnim hotelom, dok je titula vodećeg hotela u Hrvatskoj pripala hotelu Valamar Collection Dubrovnik President 5*.

Vlaho Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik, nakon dodjele istaknuo je: "Ova je nagrada šestu godinu zaredom potvrdila naš status lidera i vodećeg hotela u regiji u kongresnom turizmu. Naši su kongresni kapaciteti među najvećima u regiji, imamo visoku razinu usluge te se trudimo postaviti visoke standarde za održavanje raznovrsnih događaja, bilo da se radi o manjim sastancima ili većim kongresima i okupljanjima. I evo, trud se ponovno isplatio, a velika je čast kada to prepozna i struka".

Nagrada World Travel Awards, koju su poznate svjetske novine Wall Street Journal proglasile Oscarom industrije putovanja, dodjeljuje se još od 1993. godine te već 26. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru, i to u širokom rasponu kategorija. Kandidati se biraju glasovima stručnjaka iz turističkog sektora iz cijelog svijeta.

J.V./P.hr