e-Privredni

A+ A A-

Društvena mreža za poduzetnike

Hrvatski internetski poljoprivredni medij agroklub.com pokrenuo je društvenu mrežu za sve farmere.

"Prema našim saznanjima ovaj koncept prvi je takav u domeni poljoprivrede u svijetu i omogućuje farmerima bolju platformu za komunikaciju - razmjenu iskustava, uspoređivanje pa na koncu i kreiranje jasnije slike o stanju u sektoru. Kako smo već samim imenom projekta okupljalište proizvođača, nazvali smo ga -  KLUB", rekao je Vedran Stapić, suvlasnik osječke tvrtke SLink koja stoji iza ovog projekta.

Društvena mreža KLUB odgovor je na zahtjeve korisnika koji sada imaju mogućnost samostalno kreirati i objaviti svoje sadržaje: statuse, fotografije, video materijale i poveznice. Istovremeno mogu komentirati objave drugih korisnika i uključiti se u tematske rasprave.

Za prijavu u KLUB dovoljno je proći kroz kratki proces registracije na portalu agroklub.com, a svi oni koji se se susreli s Facebookom, vrlo će se brzo snaći i u ovoj njegovoj poljoprivrednoj varijanti.

"U izgradnji sustava koristili smo nove tehnologije koje omogućuju bogato korisničko iskustvo i jednostavnost korištenja. Vodili smo računa o navikama ljudi stečenim na drugim društvenim servisima (facebook, google+, twitter, linkedin) kao i o konceptu cijelog projekta agroklub.com. Javnosti je sada ponuđena Beta verzija sustava za koju procjenjujemo da će kroz nekoliko mjeseci proći fazu testiranja i izgubiti taj prefiks", rekao je Frano Šašvari, razvojni inženjer projekta.

Na tržištu su poljoprivrednicima već dostupna razna internetska rješenja za potporu poslovanju, ali ono u čemu KLUB ide korak dalje jest otvaranje platforme koja nudi poljoprivrednicima mogućnost međusobnog povezivanja, razmjene iskustava, otvaranja novih tržišta svojim proizvodima, dok javnim službama, savjetnicima i dobavljačima otvara novi kanal komunikacije sa stanovnicima hrvatskog sela.
                                                                                                                                          (PV) 19.12.2014.

Hitovi: 42

400 NAJVEĆIH 2013.


RANG-LJESTVICA 400 NAJVEĆIH 2013. - "400 NAJ" PO ŽUPANIJAMA - HRVATSKO GOSPODARSTVO U 2013.


Financijska industrija 2013


BANKARSTVO
: Zatočenici statusa quo - OSIGURANJE: U rukama liberalizacije - FONDOVI: Više smirenosti i hrabrosti


Business & Lifestyle

Bonton - Aplikacije - Intervju Marinko Biškić - Šangaj (24 SATA) - Slavonski pjenušci u bojama
TEHNIKA, MODA, AUTOMOBILI, PUTOVANJA, ZDRAVLJE


Zeleni magazin

Mjesto susreta i razmjene iskustava svih onih koji primjenjuju zeleno gospodarstvo, zaštitu okoliša, održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje.

Poslovna očekivanja

POSLOVNA OČEKIVANJA 2014.
Stisak krize ne popušta, ipak se od 2014. očekuje da bude bolja

 Prognoze gospodarstvenika za 2014.

 

Privredni vjesnik d.o.o. Kačićeva 9 Zagreb