e-Privredni

A+ A A-

Velpro i mali hoteljeri dogovorili suradnju

Velpro-Centar je s Nacionalnom udrugom obiteljskih i malih hotela sklopio Ugovor o suradnji. Ovaj ugovor će omogućiti još kvalitetniju međusobnu suradnju i konkurentnije uvjete poslovanja obiteljskih i malih hotela. Velpro se početkom godine izdvojio iz sustava Konzuma te postao zasebna tvrtka pod nazivom Velpro – Centar sa osnovnim fokusom poslovanja u segmentu veleprodaje i HoReCe. Velpro - Centar trenutno zapošljava više od 1300 zaposlenika te posluje u 24 veleprodajna centra diljem Hrvatske. 250 Velpro vozila osiguravaju kvalitetnu logističku potporu svim partnerima, a više od 800 artikala vlastitih trgovačkih marki Rial, Profiline i Profiline Exclusive namijenjeni su specifičnim potrebama  u HoReCa segmentu.

  

Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro-Centra ističe kako se Velpro može pohvaliti dugogodišnjom uspješnom suradnjom s hotelijerima i cjelokupnim HoReCa segmentom. "Velpro je najveći partner za snadbijevanje velikih hrvatskih hotelskih lanaca. Upravo se ovim potpisivanjem Ugovora o suradnji s Nacionalnom udrugom malih obiteljskih hotela, želi dodatno unaprijediti dosadašnja uspješna suradnja i  u segmentu malih obiteljskih hotela, gdje je Velpro već u prvom kvartalu ove poslovne godine zabilježio 15 posto porast prodaje. U tom kontekstu možemo najaviti i novu poslovnu politiku temeljem koje će od početka svibnja doći do sniženja cijena u Velpro centrima od 3-5 posto ovisno o kategoriji asortimana kojim će se partnerima dodatno osigurati najpovoljnije i najkonkurentnije cijene na veleprodajnom tržištu. Pri tome smo u asortiman uveli i potpuno nove asortimane namjenjene isključivo hotelima i restoranima poput ribe, specijalnih obrada premium mesa", ističe Kocijan

U cilju osiguravanja boljih uvjeta nabave svojim članovima Udruga je potpisala partnerski ugovor s tvrtkom Velpro koji će također pomoći i promociji i edukaciji članova, dodao je Šime Klarić, predsjednik Uprave obiteljskih i malih hotela. "Suradnja ova dva nacionalna lanca, hotelskog i trgovačkog zasigurno će doprinijeti snažnijem plasmanu kvalitetnih hrvatskih proizvoda kroz naše hotele", zaključuje Klarić.   

PV

Hitovi: 84

Privredni vjesnik d.o.o. Kačićeva 9 Zagreb