Usluga Pokupi proširena na više od 70 lokacija

20. svibnja 2020.

Foto: Konzum

Konzumova usluga on line kupnje Pokupi, ponovno je proširena i već je uvedena na više od 70 lokacija, koje obuhvaćaju i sve Super Konzume, u više od 50 gradova i naselja na području čitave Hrvatske. Korisnici uslugu najviše koriste za naručivanje namirnica, pri čemu prednjače kategorije pakirane te svježe hrane, a potom i meso te voće i povrće.

"Konzum je jedini trgovački lanac u Hrvatskoj s vlastitom internetskom prodavaonicom pa ne čudi što se, slijedom izvanredne situacije i povećanja broja kupaca koji su se umjesto odlaska u trgovinu odlučili na internetsku kupnju, i broj naših online kupaca povećao čak 10 puta. Veseli nas što ih iz dana u dan sve više prepoznaje prednosti te usluge i što smo im omogućili još veći broj dostupnih termina i lokacija za preuzimanje proizvoda diljem Hrvatske“, izjavio je Tomislav Kramarić, direktor Maloprodaje Konzuma.

Konzum je vrijednost tržišta kupnje namirnica preko interneta prepoznao još  2002. godine. Osim usluge Pokupi, Konzumovim kupcima na raspolaganju je i dostava na odabranu adresu u Zagrebu i okolici, Samoboru, Velikoj Gorici, Zaprešiću, Jastrebarskom, Dugom Selu, Brdovcu, Rijeci, Opatiji, Splitu, Zadru te Osijeku i okolici. Zagrepčani mogu odabrati i opciju Drive-in koja im omogućava da naručene proizvode preuzmu u Konzumovom distribucijskom centru na Zagrebačkoj aveniji.

P.hr/J.V.%