e-Privredni

A+ A A-

Prvi gosti u Park Resortu

Porečka turistička tvrtka Plava Laguna prije nekoliko dana svečano je otvorila Park Resort, koji je ujedno primio svoje prve goste. Riječ je o jednoj od navećih tvrtkinih investicija u ovoj godini, vrijednoj 35 milijuna eura. 

Kako bi se podignula kvaliteta objekata, oni su potpuno rekonstruirani, a ujedno je i proširena ponuda turističkih sadržaja. Na mjestu današnjeg Park Resorta nekada se nalazio Laguna Park koji je srušen, a sada se tamo nalazi hotel, apartmani i vile. Resort je namijenjen odmoru obiteljima s djecom.

Hotel Park Plava Laguna sastoji se od 154 soba i suiteva, 91 garden suitesa, 43 apartmana te 21 vile te ima ukupno 309 smještajnih jedinica u kojima može boraviti oko 1000 gostiju. Investicija je uključivala izgradnju središnjeg bazenskog kompleksa, a najmlađima su namijenjene vodene atrakcije, dječji bazeni i tobogani.

Postoji i poseban bazen za bebe, ali i relax bazen za odrasle. Gosti u vilama imaju poseban bazen od 230 četvornih metara površine s prostorima za sunčanje i opuštanje te prostorom za masažu. Osim u hotelu, gosti se mogu smjestiti u jednom od 91 garden suiteva. (S.P.)

Privredni vjesnik d.o.o. Kačićeva 9 Zagreb